Siste dag i USA! (Siste blogg innlegg)

I dag tok me en tur ner te Statue of Liberty, Som blei en stor skoffelse når me fant ud at me ikkje fekk komma inn i statuen. Grunden va at bilettan va udselde, å vist du sko opp så måtte me ha bestillt i go ti før! itte me hadde vore på denne sørgens øynå å sitt på statuen, så tok me turen opp å såg på "World treade center" som nå e stort sett en stor bygge plass. Dei he begynnt å bygga et nytt tårn å et slags hål som de ska renna vaten i! ganske kult på bilede som hang der :) Itte på stakk me en tur opp i Empire State building, for å komma opp der så måtte me stå i ca 2 tima kø for å komma opp. Konklusjonen æ at de egentli ikkje va vert det. Men for all del, kjekt å ha vore der. Så tok me turen på kino å såg The Town som va eg OK+ film, itte på va de Hard Rock cafe som alti levere:)


Statue of Liberty


New York CITY!


Her sto World treade center i sine glans dage!Empire State building! va byggd i 1930 å e ennå New York`s høgaste bygg.


Utsikt i frå toppen av Empire state Building mot Central Park.


Natt live i Times square!

Då vill eg bare takka adle som he fullt me på bloggen, å så håpe eg dokke he kost dokke når dokke he lest bloggen enten dokke he vore på skulen,arbeid eller heima! :)

Så formaner jeg dere, jeg som er fange for Herrens skyld, at dere lever et liv som er verdig det kall dere har fått,  2 i mildhet, ydmykhet og storsinn, så dere bærer over med hverandre i kjærlighet.  3 Sett alt inn på å bevare Åndens enhet, i den fred som binder sammen! Ef 4:1-3

 Til hver enkelt av oss er nåden gitt, alt etter som Kristi gave blir tilmålt.  8 Derfor står det:
           Han steg opp i det høye
           og bortførte fanger,
           til menneskene ga han gaver.
 9 At han steg opp, må jo bety at han først var steget ned til det aller laveste, til jorden. 10 Han som steg ned, er den samme som steg høyt opp over alle himler for å fylle alt. 11 Og det var han som ga noen til å være apostler, noen til profeter, noen til evangelister og noen til hyrder og lærere, 12 for å utruste de hellige til tjeneste så Kristi kropp bygges opp, 13 inntil vi alle når fram til enheten i troen på Guds Sønn og i kjennskapet til ham og blir det modne mennesket som er fullvoksent og har hele Kristi fylde.
    14 Så skal vi ikke lenger være umyndige småbarn, ikke la oss kaste hit og dit og drive omkring ved hvert eneste vindpust av ny lære, så vi blir et bytte for menneskers falske spill og listige, forførende knep. 15 Men vi skal være tro mot sannheten i kjærlighet og i ett og alt vokse opp til ham som er hodet, Kristus Ef 4:7-15Én kommentar

birgitte

02.okt.2010 kl.01:00

takk for koseli og kjekk underholdning :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits